ZHEJIANG SINGI ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ LLC

Σκεφτόμαστε τι εσείς σκέψη

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Αρχική Σελίδα

ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Μικροσκοπικοί διακόπτες για την πώληση καλής ποιότητας υπόλοιπος τρέχων διακόπτης για την πώληση
Αγοράζοντας στο maoyit από SINGI, αυτοί είναι καλή ποιότητα 35 amp breakers.on της γραμμής και η σε μη απευθείας σύνδεση υπηρεσία είναι πολύ καλά, Singi είναι ένα αγαθό πιό surpplier.

—— Ferddy

Το προϊόν είναι όπως περιγράφεται από τον πωλητή και φθαμένος όταν έρθει η ώρα. Εξαιρετικά καλά συσκευάστηκε - αγόρασα ένα comtainer των προϊόντων συγχρόνως.

—— Bruce

Διακόπτης της Νίκαιας, ακριβώς όπως περιγράφεται. Γρήγορα στο καλώδιο επάνω με είτε τη βίδα τα τερματικά είτε ο γρήγορος συνδέουν. Πολύ σύγχρονες, και οι προσφορές ικανοποιούν την υπηρεσία

—— Jason

Είμαι Online Chat Now

ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC

Παραγωγή προφίλ Γραμμή

Εξεταστικό δωμάτιο

 

Γραμμή συγκέντρωσης

 

Punching μερών μετάλλων γραμμή

OEM / ODM Προφίλ

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ OEM/ODM

Μας δώστε μια ιδέα/μας στείλετε το έργο τέχνης σας/μας στείλετε το δείγμα σας

Όταν και πού να χρησιμοποιηθούν ο cOem & ο ODM

Είναι πραγματικά σημαντικό να ξέρει όταν και πού να χρησιμοποιηθούν ο cOem και οι υπηρεσίες ODM. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να τυπώσετε το λογότυπο επιχείρησής σας σε ένα προωθητικό προϊόν, κατόπιν μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με για να τυπώσετε το λογότυπό σας. Εντούτοις, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο SINGI μας, παρακαλώ μας ενημερώστε νωρίτερα. Η διαταγή αυτών των προϊόντων για μια χονδρική τιμή θα κοστίσει μόνο ένα μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού διαφημίσεών σας.

Πράγματα που εξετάζουν κατά το επιλογή του cOem και του ODM

Αυτήν την περίοδο, η Κίνα είναι η καλύτερη θέση για να διατάξει τα προσαρμοσμένα χονδρικά τυπωμένα λογότυπο προϊόντα σας. Το πλεονέκτημα

μπορούμε να προσφέρουμε για μια φτηνή τιμή και να προσφέρουμε την καλή ποιότητα. Το λογότυπο επιχείρησής σας μπορεί να τυπωθεί με τα διάφορα σχήματα. Η μόνη απαίτηση είναι εδώ να διευκρινιστούν οι απαιτήσεις σχεδίου σας πρίν τοποθετεί τη χονδρική διαταγή σας.

Προειδοποίηση και άκρες

Όταν αποφασίζετε να τοποθετήσετε ολόκληρη μια διαταγή πώλησης, πρέπει να ξέρετε την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Είναι πραγματικά σημαντικό επειδή, εάν διοργανώνετε ένα γεγονός στις ερχόμενες ημέρες, πρέπει να παρουσιάσετε το προσαρμοσμένο προωθητικό προϊόν σας εκεί εγκαίρως. Έτσι, να είστε προσεκτικός για την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. 

Ε & Α Profile

Ο ισότιμος ποιοτικός έλεγχος τμήματος Ε&Α και αναπτύσσει τα νέα προϊόντα. Διατηρήστε και αναπτύξτε την ποιότητα του εργαστηρίου, του εξοπλισμού και του προσωπικού. Πραγματοποιήστε την έρευνα και τη δοκιμή πρώτης ύλης, εξασφαλίστε και τεκμηριώστε QC ροή σχετικής πληροφορίας μεταξύ των τμημάτων και των σχετικών τεχνικών τμημάτων. Η συμπεριφορά, όργανο ελέγχου και αναλύει τις δοκιμές εφαρμογής τομέων προϊόντων και τα αποτελέσματα εγγράφων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John

Τηλ.::86-577-62053322

Φαξ:86-577-62772155

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Προβολή περισσότερα για μας :  Περίπου εμείς   Ποιοτικός έλεγχος
Copyright © 2016 - 2020 electrical-mcb.com. All rights reserved.